Viikkokokoukset syksy 2021

Vaasan Eteläisen RC :n hallitus on päättänyt siirtää viikkokokousten aloitusta 9.9.2021 saakka. Toivomme, että olosuhteet mahdollistaisivat palaamisen vähitellen normaaliin mahdollisimman pian. Viikkokokoukset järjestetään toistaiseksi joka toinen torstai. Viikkokokouksiin pyritään järjestämään mahdollisuus osallistua etäyhteydellä.  Vuosikokous on 21.10.2021. Hallitus tiedottaa jäseniä sähköpostitse mahdollisista muutoksista..

Vasa Södra RC styrelsen har beslutat att flytta fram inledningen på veckomöten till 9.9.2021. Vi önskar att omständighetrer skulle småningom göra returneringen till den normala möjligt igen. Veckomöten behålls varje två veckor tillsvidare. Veckomöten syftas att ha möjlighet att delta mötet distans. Årsstämmän behålls 21.10.2021. Styrelsen informerar medlemmarna per e-post om eventuella förändringar..